POUČEVANJE

Poučevanje

izobrazevanje 02Izvajamo tako jezikovne delavnice po meri, na primer, učinkoviti sestanki, učinkovite predstavitve, telefoniranje & e-pošta, učinkovita pogajanja, kot tudi stopenjske tečaje. Vse oblike so lahko za zaključene skupine ali pa individualne. Tečaji so praviloma eno ali dvodnevni, lahko pa tudi drugače.

Individualni tečaji

Arslingue je specializirano podjetje za premium individualne jezikovne tečaje za tiste, ki pričakujete, da se bo tečaj prilagodil vam in ne obratno. Zato vas jezikov učimo kjer koli, kadar koli, vse vsebine in gradiva pa bomo pripravili posebej za vas.

Pozabite na nadležne jezikovne teste in ankete. Najprej se boste pogovorili s svojim trenerjem in mu predstavili svoje želje in želen način učenja, pa tudi zadržke in ovire. Nato bosta skupaj naredila program treninga. 

Osnova programa so govorne situacije, s katerimi se srečujete pri svojem delu in komunikaciji. Cilj programa je, da pridobite jezikovne rutine in vzorce, ki vam omogočajo suvereno komunikacijo. Zato pride osebna trenerka ali trener k vam, v vaše podjetje in dela z vami. V realni govorni situaciji.

Treningi zato potekajo enkrat v pisarni, drugič v sejni sobi ali proizvodnji, zanj lahko izrabite čas med vožnjo, lahko pa vas trener/prevajalec spremlja tudi na sestanku.

Glede na trenutno spremenjene okoliščine dela lahko jezikovni tečaji/delavnice potekajo tudi preko Zoom/ Skype.

Skupinski tečaji za zaključene skupine

Pri Arslingue poleg vrhunskih individualnih tečajev za vodilne zaposlene izvajamo tudi korporativne skupinske tečaje za podjetja in organizacije v zaprtih skupinah.

Razpolagamo s sodobno komunikacijsko in računalniško opremo, ki omogoča učinkovito delo in sodelovanje s strankami.

Nekaj primerov tečajev ali pa samo kratkih delavnic:

  • Splošna stopenjska angleščina
  • Poslovna angleščina
  • Poslovna korespondenca
  • Pravna angleščina
  • Angleščina za proizvodnjo
  • Angleščina za finance / računovodstvo / revizijo / obdavčevanje / bančništvo
  • Angleščina za človeške vire

in še in še.